Hliníkové pergoly volně stojící fotogalerie

Máte velkou zahradu a chcete si vytvořit relaxační koutek, kde budete mít soukromí a budete třeba obklopeni stromy? A nebo chcete mít kryté zázemí přímo u bazénu? Inspirujte se v naší fotogalerii, kde najdete volně stojící hliníkové pergoly.

Zahradní samostatně stojící pergola poskytne dostatek soukromí

Přestože zákazníci častěji volí hlíníkovou pergolu umístěnou u domu, aby jim zároveň tvořila zastřešení terasy, samozřejmě si své oblíbence najde i samostatně stojící pergola. Tu lze doporučit pro rozlehlé rovinaté zahrady, kde může být třeba „ukryta“ ve stromech. Získáte tak dokonalé soukromí. Volně stojící pergolu zákaznící využívají také jako zázemí u bazénu či venkovní kuchyně. Předností pergoly umístěné v prostoru je, že si nijak nestíníte do místností a také nemusíte řešit kotvení ke zdi domu.
Samostatně stojící samonosná hliníková pergola SKYLINE

Dokoupit lze nejrůznější příslušenství

Konstrukčně se volně stojící pergola nelíší od varianty u domu, jen je vždy samonosná, tedy stojí na čtyřech stojnách a zabere o trochu více místa.

Případně, pokud budete chtít větší rozměr (nad 6020 × 4000 nebo plocha nad 24 m²), bude potřeba šest stojen. A samozřejmě i do tohoto typu pergoly si můžete přiobjednat praktické doplňky, například LED osvětlení, screenové rolety Zipex chránící před sluncem a větrem nebo nejrůznější čidla upozorňující třeba na vítr a déšť. 

Samostatně stojící hliníková lamelová pergola SKYLINE
Samostatně stojící pergola u bazénu
Samostatně stojící pergola SKYLINE v provedení slonová kost
Samonosná bioklimatická pergola se screenovými roletami
Samostatně stojící pergola SOLID
Samonosná hliníková pergola může být doplněna o LED osvětlení

Proč chtít pergolu od atiko.cz

  • 5letá záruka
    Atiko jako záruka kvality. I proto našim zákazníkům poskytujeme pětiletou záruční lhůtu. O vaši pergolu tak bude postaráno.
  • Profesionální tým
    Za našimi výsledky stojí jeden pevný tým, který jen tak něco nerozhodí. Na spolupráci a chemii v týmu si zakládáme.
  • Vizualizace zdarma
    Navrhneme vám pergolu podle vašich představ a předběžně spočítáme, kolik za ní zaplatíte. Za tuto službu však nezaplatíte ani korunu.

Neváhejte se ozvat. Rádi vám poradíme.

Vaše osobní údaje použijeme pouze pro zaslání odpovědi. Více informací naleznete v tomto dokumentu.