Zpracování osobních údajů dle GDPR

Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů svolujete, aby společnost OKNOSTYL CZ s.r.o, se sídlem Kuřim, 664 34, Tišnovská 2029/51, IČ: 05713307, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, v oddíle C, vložce 97102 (dále jen „Správce“) v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) o ochraně osobních údajů zpracovávala tyto vaše osobní údaje: jméno a příjmení, název společnosti, email, telefonní číslo, dodací a fakturační adresu, IČO, DIČ. Zmíněné osobní údaje zpracováváme za účelem vyřízení objednávek a Správce je bude zpracovávat 10 let.

S výše uvedeným zpracováním vyjmenovaných osobních údajů udělujete svůj výslovný a informovaný souhlas, který ale můžete vzít kdykoliv zpět. Stačí například zaslat email nebo dopis na adresu společnosti OKNOSTYL CZ s.r.o, Kuřim, 664 34, Tišnovská 2029/51.

Osobní údaje, k jejichž zpracování jste udělili svůj souhlas, mohou pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C, vložce 48866, jako poskytovatel marketingových služeb a servisu internetových stránek.
  • Obchodní společnost Duk finance s. r. o., se sídlem Wágnerova 1743, 666 01 Tišnov, IČ: 024 34 083, zapsána v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C, vložce 81268, jako poskytovatelem účetního a daňového poradenství
  • Obchodní společnost Heureka Shopping s. r. o., se sídlem Karolinská 650/01, 186 00 Praha- Karlín, IČ: 023 87 727, zapsána v Obchodním rejstříku vedená u Městského soudu v Praze, v oddíle C, vložce 218977, jako poskytovatele marketingových služeb
  • Obchodní společnost Seznam.cz a. s., se sídlem Radlická 3294/10 , 150 00 Praha 5, IČ: 261 68 685, zapsána v Obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, v oddíle B, vložce 6493, jako poskytovatel marketingových služeb
  • Obchodní společnost Google.com s. r. o., se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Dublin, Ireland, jako poskytovatel marketingových služeb
  • Obchodní společnost BRNOKONZULT s. r. o., se sídlem Bohuslava Martinů 844/59, Stránice, 602 00 Brno, IČ:499 71 239, zapsána v Obchodním rejstříku vedená u Krajského soudu v Brně, v oddíle C, vložce 13592.
  • Dopravní společnosti, které se mohou v závislosti na vytíženosti měnit. U využívaných dopravních společností máme smluvní vztah chráněný smlouvou včetně smlouvy o zpracování osobních údajů.
  • AL Pergoly s.r.o., se sídlem Strakonická 37, 159 00 Praha 5- Lahovice IČ: 05606471, jako dodavateli a poskytovateli realizačních služeb
  • Případně další společnosti, jejichž služby zatím Správce nevyužívá.

Podle zmíněného nařízení GDPR o ochraně osobních údajů máte právo vzít svůj souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás zprávy o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení důvodu a zpracování osobních údajů, požádat o přístup k těmto údajům, které můžete opravit nebo aktualizovat, požadovat po nás smazání svých osobních údajů, obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů z naší strany.

Proč chtít pergolu od atiko.cz

  • 5letá záruka
    Atiko jako záruka kvality. I proto našim zákazníkům poskytujeme pětiletou záruční lhůtu. O vaši pergolu tak bude postaráno.
  • Profesionální tým
    Za našimi výsledky stojí jeden pevný tým, který jen tak něco nerozhodí. Na spolupráci a chemii v týmu si zakládáme.
  • Rychlá realizace
    Výroba pergoly na míru nemusí trvat věčnost. Ani měsíce. Dle kapacity výroby se spolu vždy domluvíme na co nejbližším možném termínu.
  • Vizualizace zdarma
    Navrhneme vám pergolu podle vašich představ a předběžně spočítáme, kolik za ní zaplatíte. Za tuto službu však nezaplatíte ani korunu.

Neváhejte se ozvat. Rádi vám poradíme.

Vaše osobní údaje použijeme pouze pro zaslání odpovědi. Více informací naleznete v tomto dokumentu.