Hliníkové přístřešky pro auta Carport 3000

Screenová roleta 1 + 1 zdarma

Při objednávce screenových rolet získáte jednu zdarma

Hliníkové přístřešky pro auta Carport 3000

Základní informace

  • Konstrukce z odolných hliníkových profilů.
  • Rovná střecha krytá polykarbonátem, nebo trapézovým plechem .
  • Kryté stání až pro dvě auta (max 8 m × 5 m).
  • Integrovaný okap uvnitř konstrukce.
  • Možnost uzavření stěn hliníkovými deskami.
  • Moderní vzhled jako u pergoly SKYLINE.
  • Možnost instalace LED osvětlení s detekcí pohybu.
  • Záruka 5 let na produkt i montáž.

Ceník

Ceny jsou orientační a jsou uvedené bez stojen, DPH, montáže nebo případné slevy. Každou nabídku ceníme individuálně.

Technická specifikace

Praktický, bezúdržbový, moderní. Tak by se dalo ve zkratce popsat kryté stání na auto Carport 3000. Jedná se o pergolu vhodnou na stání jednoho či dvou aut. Tento autopřístřešek je vyroben z odolných a přitom lehkých hliníkových profilů. Designově ladí s našim nejprodávanějším venkovním zastřešením – s bioklimatickou pergolou SKYLINE.
ikona - garážová pergola

Stání pro auto, o které se nemusíte starat

Car port 3000 má celohliníkovou konstrukci na povrchu ošetřenou odolným práškovým lakováním (komaxitem). Nehrozí tedy rezavění a vlastně není potřeba žádná údržba. V případě zašpinění stačí omýt vodou. Plusem hliníku je také lehkost. Díky tomu jsou hliníkové profily subtilnější než dřevěné trámy, a plocha na parkování tak bude větší.

ikona - přístřešek pro dvě auta

Moderní pergola, do níž se vejdou až dvě auta

Hliníkový autopřístřešek by se vám zamlouval, ale potřebujete suché stání pro dvě auta? Žádný problém. Car port 3000 se dělá na míru a je možné jej dodat až do rozměru 7,97 m × 5 m, což je dostatečný prostor pro dvě vedle sebe stojící auta. A větší velikost jistě ocení i ti, kteří by k autu potřebovali uskladnit například jízdní kola, sekačku nebo zahradní nářadí. Stěny přístřešku se totiž dají zakrýt hliníkovými deskami. Pouze upozorňujeme, že při šířce větší než 6 m je potřeba instalovat středový nosný sloup.

ikona - odvod vody u pergoly

Svod vody je řešen vnitřkem konstrukce

Hliníkové garážové stání je navrženo v nadčasovém kubistickým stylu. Standardní barvy konstrukce pergoly jsou: DB 703 Metallic - 29/80077 (Tiger) – grafitová struktura, RAL 7016 - 29/71289 (Tiger) – antracitová struktura, Marrone 03 Metallic - 29/60731 (Tiger) – hnědá struktura, RAL 9007 Metallic - 29/90147 (Tiger) – šedá struktura, více uvidíte v sekci inspirace. Rovná střecha pokrytá polykarbonátem je bez rušivých okapových svodů. Polykarbonát může být mléčný, čirý a Solar Control - grey (šedý). Místo polykarbonátu můžeme dodat na střechu trapézový plech. Díky promyšlenému systému je dešťová voda svedena jedním ze sloupů konstrukce na zem. A další vychytávkou tohoto hliníkového přístřešku je také možnost zabudování LED podsvícení a to s detekcí pohybu.

ikona - výhodný nákup pergoly

Nákup pergoly a autopřístřešku dohromady zajistí výhodnější cenu

Jestliže se vám přístřešek na stání auta Carport 3000 zalíbil, rádi vám jej naceníme podle vašich konkrétních požadavků. Stačí nám poslat nezávaznou poptávku a my se ozveme. A pokud si u nás zároveň objednáte i hliníkovou pergolu, dáme vám slevu.

ikona - protidešťová ochrana
  • ikona - protisluneční ochrana
    protisluneční ochrana
  • ikona - ochrana proti větru
    ochrana proti větru
  • ikona - protidešťová ochrana
    protidešťová ochrana
  • ikona - volitelné LED podsvícení
    volitelné LED podsvícení
  • ikona - hliníková kontrukce
    hliníková konstrukce
  • ikona - 3D vizualizace zdarma
    3D vizualizace zdarma
  • ikona - nakupujete u spolehlivého prodejce
    nakupujete u spolehlivého prodejce

Proč chtít pergolu od atiko.cz

  • 5letá záruka
    Atiko jako záruka kvality. I proto našim zákazníkům poskytujeme pětiletou záruční lhůtu. O vaši pergolu tak bude postaráno.
  • Profesionální tým
    Za našimi výsledky stojí jeden pevný tým, který jen tak něco nerozhodí. Na spolupráci a chemii v týmu si zakládáme.
  • Vizualizace zdarma
    Navrhneme vám pergolu podle vašich představ a předběžně spočítáme, kolik za ní zaplatíte. Za tuto službu však nezaplatíte ani korunu.

Průběh zakázky

Výběr

Celá zakázka samozřejmě začíná u vás. Máte na výběr z nejmodernější bioklimatické pergoly, designové markýzové, nebo můžete zvolit levnější přístřešky ze sekce Economy. S již konkrétním výběrem, nebo s tím, že potřebujete poradit, se nám prosím ozvěte prostřednictvím poptávkového formuláře, či napište na e-mail info@atiko.cz. Během pár dnů se ozveme zpět.

Rádi vás také uvidíme v našem showroomu v Kuřimi, který máme společně se společností OKNOSTYL. Jen si prosím schůzku dohodněte předem, často býváme odjetí na montážích.

Poté co si vyberete typ pergoly, specifikujete rozměry, barevné provedení, případně si navolíte nějaké příslušenství, vám zpracujeme nezávazně cenovou nabídku, která bude obsahovat veškeré náklady včetně montáže.

V případě, že budete s cenou pergoly souhlasit, ještě před podepsáním smlouvy k vám domů přijede náš zaměřovací technik. Ten ještě dané rozměry přeměří a poradí se s vámi ohledně kotvení pergoly a co je nutné před montáží zajistit. Výjezd zaměřovacího technika je závazný a vztahující se dále na smlouvu o dílo.

Společně se zaměřením vám technik ukáže, jak bude vaše pergola u domu, nebo na zahradě vypadat. 3D vizualizaci poskytujeme zdarma.

Na základě zaměření vypracujeme smlouvu o dílo a dohodneme se na uhrazení zálohy předem. V případě, že byste zaplatili dopředu celou částku, získáte od nás navíc slevu.

Poté co je přičtena platba dohodnuté částky na náš účet, ihned zadáváme pergolu do výroby. Doba dodání je vzhledem k aktuálnímu nedostatku stavebních materiálů zhruba 15 týdnů. 
 

Díky našemu sehranému týmu trvá montáž jeden až dva dny. Na samotnou montáž bude potřeba zajistit podmínky dle dohody s montážním technikem při zaměření.

Po dokončení montáže zaplatíte zbývající částku (pokud jste nezaplatili plnou cenu již předem) a dostanete od nás záruční list. Protože jsme si jistí kvalitou našich hliníkových pergol, dáváme prodlouženou záruku 5 let na konstrukci. Na ostatní doplňky je standardní záruka 2 roky.

Neváhejte se ozvat. Rádi vám poradíme.

Vaše osobní údaje použijeme pouze pro zaslání odpovědi. Více informací naleznete v tomto dokumentu.