Rolety na pergolu

Rolety na zastínění pergoly jsou k dispozici ve více barvách. Čím je roleta světlejší, tím je zvenku méně průhledná. U tmavších rolet je více vidět dovnitř.

Zatahovací roleta na pergolu

Dodáváme rolety na pergoly až do šíře 6 metrů 

Ke všem typům hliníkových pergol lze zároveň s montáží nebo i později dodatečně nainstalovat boční stínění. Nejžádanější jsou mezi zákazníky stínicí screenové rolety. Ty totiž nejenom zastíní, ale také ochrání před zraky kolemjdoucí (ven z pergoly ale je vidět) a díky husté tkanině slouží jako sít proti hmyzu. 
V naší nabídce najdete boční stahovací roletu ZIPEX. Na výběr máte ze 7 barev, pokud preferujete co největší soukromí, zvolte světlejší odstín.
 
Cenu rolety vám rychle vypočítáme na základě krátkého formuláře umístěného níže, stačí uvést rozměry, počet rolet a barvu. Jen upozorňujeme, že montujeme rolety pouze na námi dodávané pergoly
 

Roleta na stínění pergoly
Stahovací boční roleta na pergolu ve světle hnědé barvě
Rolety na pergolu v šedé barvě

Proč chtít pergolu od atiko.cz

  • 5letá záruka
    Atiko jako záruka kvality. I proto našim zákazníkům poskytujeme pětiletou záruční lhůtu. O vaši pergolu tak bude postaráno.
  • Profesionální tým
    Za našimi výsledky stojí jeden pevný tým, který jen tak něco nerozhodí. Na spolupráci a chemii v týmu si zakládáme.
  • Vizualizace zdarma
    Navrhneme vám pergolu podle vašich představ a předběžně spočítáme, kolik za ní zaplatíte. Za tuto službu však nezaplatíte ani korunu.

Neváhejte se ozvat. Rádi vám poradíme.

Vaše osobní údaje použijeme pouze pro zaslání odpovědi. Více informací naleznete v tomto dokumentu.